top of page
Sök
  • Skribentens bildinternet cafe

Är komposittrall oskyddad?



En vanlig myt om kompositdäck är att man nu inte vill underhålla det efter att ha installerat trädäcket. Husägare som inte är medvetna om verkligheten kommer att köpa sitt oskyddade trädäck i komposit och tycker att det är renoveringsfritt. Så småningom kommer komposittralls att förlora sin hållbarhet på grund av inget skydd. Om du vill att ditt bevarande lösa kompositträdäck ska fungera på lång sikt måste du se till att det underhålls på rätt sätt. Som sagt, husägare vill följa råden från denna publikation om de behöver en komposittrall för att hålla längre. Så, är komposittrall underhållsfri? Läs detta nyhetsbrev för att veta mer.

För att reda ut den renoveringslösa myten


Ingenjörer gjorde underhållsfria kompositträdäck för att vara starkare och extra hållbara än trä och plast. Styrkan med en komposittrall är att den står emot naturliga element som inkluderar fukt och värme. Vad detta betyder för husägare som väljer kompositträ som sitt huvudsakliga uteplatstyg är att de kommer att njuta av trädäcket under lång tid. Det gör att ett fåtal ägare tycker att det inte är viktigt att behålla sin komposittrall eftersom tyget är slitstarkt.

Varje duk, oavsett om det är en komposittrall eller trä, den här som ställs upp på altanen vill underhållas vid ett eller annat tillfälle. Komposittrall är inget undantag. Därför är den inte oskyddad. I verkligheten kan förlust av konservering innebära att golvet på ditt icke-konserverande kompositträdäck förfaller eller absorberar fukt och sväller. Men skillnaden mellan underhåll av trägolv och trägolv är hur husägare kommer att göra det. Lägger man i kompositpallar är det lättare att hålla än trä.


Varför är komposittrall rena att konservera?


Sättet som ingenjörer gör komposittrall är en anledning till att de är lätta att bevara. Kompositpallar kräver inte en tätning som trä eftersom golvet inte längre absorberar fukt. Det yttre lagret av komposittrall har en plastbeläggning som hindrar vatten från att komma in i forumen. Ingenjörer beskriver denna yttre beläggning som ett "tryckområde". Denna "tryckdisciplin" bildar ett yttre skal över ytan på din trä-plastkomposit. Det yttre skalet är tillverkat av polypropenbeläggning, vilket gör komposittrall immuna mot fläckar och fukt.

Denna metod som husägare behöver bara jämna ut dem lite för att göra golvet tilltalande samtidigt som de bevarar deras bevarande av obundna kompositträdäck. Och eftersom "tryckintervallet" förhindrar solens UV-strålar från att blekna stängslet, behöver husägare inte måla sina träpolymerdäck i något skede av skyddet. Det är därför kompositvagnar är rena att hålla, men du kanske märker att komposittrall inte är underhållsfria.

Hur man utför underhåll av komposittrall


Det finns många metoder som husägare kan använda för att underhålla kompositgolv. Du måste se till att du hanterar din komposittrall korrekt. Låt oss börja med att fundera på vad husägare inte ska göra nu när de tar hand om sina icke renoverade kompositträdäck.

Använd nu inga kemikalier för att jämna ut komposittrålar


När du behåller ditt renoveringsfria kompositträdäck är en aspekt du inte längre behöver göra att hitta kemiska ämnen för att rengöra golvet. Husägare som är bekanta med trädäck förstår att kemiska rengöringsmedel används för att eliminera envisa fläckar eller smuts. Men eftersom komposittrall är gjorda av inert tyg som avvisar fläckar eller damm, behöver inte robusta kemikalier rengöra ytan. Kemikalier kommer till och med att blekna den vackra golvformen hos komposittrall och göra den oattraktiv. Faktum är att användningen av kemiska föreningar för att underlätta din komposittrall är ett sätt att förstöra trädäcket och den omgivande miljön.

Sopa ditt oskyddade trädäck i komposit


Husägare bör först sopa ytan på sin uteplatskomposit för att rengöra den innan de skurar golvet. Du vill ha en kvast för denna enkla sopningssatsning. Se till att du tar bort all smuts som har fastnat i springan mellan trädäckets forum för att hålla dig borta från röta.


Underhåll av fristående trädäck


Använd rengöringstvål för att lätta upp fläckar från din trädäcksyta

Om du säger en fläck på toppen av ditt träpolymerdäck, se till att du tar bort det med tvål. Vi kommer nu inte att råda någon rengöringstvål att använda; den vanliga kökssåpan räcker. Häll tvålvattnet på ditt kompositgolv och skrubba sedan ihop det med din borste. Se till att kammen du använder är skonsam för att förhindra att ytan på ditt trädäck flagnar.

Slutsats

Är komposittrall underhållsfri? Nej. Trägolv av plast är inte skyddsfria som ett fåtal husägare tror. När du har installerat ditt trädäck måste du hålla i det för att se till att thar det varar längre. Den goda sidan med trä-polymerträdäck är att de är smidiga att hålla.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page