top of page
Sök
  • Skribentens bildinternet cafe

Vilka är problemen med att rengöra komposittrall?



Att rengöra ditt underhållsfria trädäck i komposit är avgörande för dess överlevnad. De flesta husägare registrerar mögel och alger som växer på deras trädäcksgolv, medan andra dokumenterar svarta fläckar på trädäcket. Detta beror på att ägarna vägrade att lätta på sina konserveringslösa komposittrall. När du rengör ditt underhållslösa trädäck i komposit ökar du chansen att överleva vädrets grymma klimat. Men du måste rengöra din komposittrall snyggt; i alla andra fall kommer det att utöka obehagliga problem. Den här artikeln undersöker problem med rengöring av komposittralls och ger husägare rekommendationer om ett sätt att undvika dem.


Undviker rengöringsproblem med komposittrall


Flera problem kan uppstå när du rengör ditt skyddslösa kompositträdäck. Husägare som lättar sitt altangolv i trä-plastkomposit på ett felaktigt sätt kommer att märka att golvformen bleknar snabbt eller att höjden skalar av. Dessa problem kan bero på användningen av en högspänningsbricka för att tvätta ditt renoveringslösa kompositträdäck eller användningen av hårt vatten för att skölja golvet på ditt trädäck.

Att tvätta ditt renoveringslösa kompositträdäck med kemiska föreningar kan också orsaka problem med golvfärg. När dessa problem uppstår kommer det sannolikt inte att vara möjligt att motverka effekten. Färgen på ytan på din träkomposit kan dessutom blekna, eller toppen kan flagna av. Så för att förhindra skador på din trä-plastkomposit vill du vidta åtgärder för att undvika att göra saker som kan orsaka problem på ditt trädäck. Låt oss komma ihåg reningsproblemen efter varandra.


Använd en högtryckstvätt i ditt konserveringsfria kompositträdäck


problem med rengöring av trädäck

Högtryckstvätt av ett trädäck gör att husägare kan rengöra sitt altandäck snabbt. Men medan du överdrivet stressar tvättar din uteplats, kan du skada den om du inte är skicklig. De flesta tillverkare av komposittralls föreslår inte användningen av en överdriven högtryckstvätt för att jämna till sitt trädäck. Om du fattar ett beslut att skölja din komposittrall med en högtryckstvättmaskin och trädäcket är trasigt kan du upphäva garantin. Detta tillvägagångssätt att din träplastkomposit tillverkare inte är ansvarig för skador orsakade av överdriven trycktvätt av ditt trädäck.

Men det finns tillfällen då husägare kan välja att använda en högspänningstvätt på sina underhållsfria kompositpallar. Om du är en hårt arbetande husägare och har begränsad tid för att underlätta ditt skyddslösa kompositträdäck, kan du använda en högbelastningsrengörare. Om du märker envisa fläckar på din komposittrall kan du använda en högspänningsrengöring för att kassera fläcken. Husägare måste vara försiktiga när de använder en högspänningstvättmaskin. Husägare bör se till att de använder en högspänningsbricka som inte är större än 3100 psi.

Trycket eller kraften som används av den överdrivna spänningsbrickan för att spruta vatten bör inte längre överstiga 3100 psi. Allt över 3100 psi kan skala av ytstrukturen på trädäcket. Bortsett från det måste högtryckstvätten ha ett fläktfäste/justering för att kontrollera glidningen av vatten som sprutar ut ur munstycket. Fläktfästet styr hur snabbt eller gradvis vattenstrålarna glider ut ur tvättmaskinen för överbelastning.

För att använda den bästa högtryckstvätten när du rengör ditt skyddsfria kompositträdäck, cirkulera nu inte munstycket för nära golvet. Efter att ha tvättat ditt altanterrass i trä-plastkomposit med tvål, kan du behålla toppen av tvättmaskinen för högt tryck och se till att den inte minskar än 203 mm. Spraya sedan marken tills du helt har tagit bort fläcken från golvet.


Använd svårt vatten för att underlätta ditt underhållslösa trädäck i komposit


Ett annat problem med att rengöra komposit trädäck när ägarna lättar på sina trädäck är att applicera svårt vatten för att skölja ytan. Hårt vatten kan innehålla många mineraler tillsammans med kalcium och kiseldioxid. När du använder svårt vatten för att lätta toppen av ditt underhållslösa kompositträdäck, kan du tala om stammar av mineralerna vid ytan. Dessa stammar kan vara i form av vita filmer eller fläckar på markytan.

Fläckarna eller filmerna är inte en störning vid komposittrallet; som ett substitut blir de uppmanade medan husägare använder hårt vatten för att rengöra sitt trädäck. Det trevliga sättet husägare kan undvika vita fläckar på sin trä-plastkomposit är att helt och hållet hålla sig borta från användningen av svårt vatten. Om hårt vatten är det bästa alternativet för husägare när de rengör sitt trädäck, måste du använda en trasa för att torka av golvet efter att ha sprayat golvet med segt vatten. Dessutom kan ägare använda en trädäcksblekningsmedel för att avlägsna fläckar från svårt vatten.

Slutsats

Vilka är problemen med att rengöra komposittrall? Rengöringsproblem för trägolv av plast kommer att uppstå medan husägare använder en högtryckstvätt eller svårt vatten för att lätta golvet på sina trägolv. När du använder en tvättmaskin med hög stress, se till att den inte är mer än 3100 psi och håll munstycket minst åtta tum från trädäckets yta. Undvik att använda svårt vatten för att skölja din komposittrall.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page