top of page
Sök
  • Skribentens bildinternet cafe

Hur får jag repor från komposittralls?



Husägare som har synliga kompositdäck kommer att hålla med om att det är milsvidt estetiskt tilltalande. I verkligheten är trä-plastkomposit det förstklassiga material som ägare kan använda för att skapa en dagens trädäckslayout. Men skönheten med komposittäckning kommer att minska om husägare inte längre hanterar trädäcket med omsorg. En faktor som kan göra komposittrålar mindre tilltalande är en repa på ytan. Flera repor kan förvränga tillkomsten av träplastkompositbrickan och göra rengöringen svår. Om du är en trädgårdsägare som behöver en enkel yta av trädäck, måste du försöka få bort repor från din komposittrall.

Är komposit vagnrep säkert?


Komposittrall är reptålig, men inte reptålig. Reptåligt sätt att trä-plastkompositbrickor inte repar utan svårighet som trädäck. Det beror på att ytpigmentet på altanen håller längre än trädäck. Detta gör det lönsamt för många att gå på en komposittrall utan att repa golvet. Trädäck ska klädas med latexfärg som utan svårighet repar eller bleknar.



Utvändiga kompositgolv är repsäkra eftersom en hel del fotgängare inte gör ytan mindre attraktiv. Men komposittrall är inte repsäkra. Om ägaren av ett hus släpar ett tungt föremål som inkluderar en soffa vid timmerdäcket, kommer det att repa ytan. Barn som leker med ett spetsigt föremål på en komposittrall kan lätt repa toppen. Så för att rädda ditt trädäck från att söka oattraktivt, vill du inte glömma att det inte är reptåligt, även om det kan motstå en mängd olika fotgängare på webbplatsen.

Bli repad genom trädäck


Hur blir det att komposittralls blir repor?


Det finns flera metoder där komposittralls kan komma att bli repade. En av dem är att om husägarens ungdomar använder vassa föremål för att repa toppen. Om husägare dessutom släpar ett tungt skrivbord eller grill på sitt trädäck kan det uppstå repor.


Barn


Komposittrall är bra för ungdomar. Ytan på komposittrall är vacker och drar varje kropp, tillsammans med barn. Dina ungdomar kan ha en fantastisk tid att spela på ditt bevarande-lösa kompositträdäck om trädäcket är fäst vid din fastighet. Eftersom barn leker ute kan din trä-plastkomposittrall vara en favoritplats för dem att leka. Unga människor leker med många föremål. De kan använda krita för att skriva ner saker på toppen av ditt skyddsfria kompositvirke. Eller de kan använda en spetsig penna för att skriva ner på golvytan. Barn kan tälja former eller rita direkta linjer på ytan av kompositbrickor. När någon av de tidigare situationerna uppstår blir din komposittrall repad. Så ägare måste kasta bort reporna från markytan.

Sällskapsdjur


Husdjur inklusive hundar och katter är olika familjeindivider som kan lägga till repor på det skyddande lösa kompositträdäcket. Hundar och katter har spetsiga naglar som kan dra påfrestningar på ditt trädäck. Eftersom maximala husdjur gillar att repa trädäcket, kan det orsaka fläckar så att din hund kan leka på din uteplats. Och husdjur kan producera djupa repor med sina naglar för att vara svåra för husägare att eliminera. Om du upptäcker att din valp har repat ditt renoveringslösa kompositträdäck måste du vidta åtgärder för att ta bort det.


Bord, stolar och fiskyngel


Ditt konserveringsfria trädäck i komposit är ett tidsfördriv. Husägare kan sitta på sitt träplastdäck och uppleva utsikten. Eller husägare kan ha en fiskyngel med sina kompisar omedelbart på deras renoveringsfria kompositträdäck. För att kunna njuta av sitt trädäck måste maximala husägare transportera sina stolar och bord och ställa dem vid trädäcket. Det finns en färdiggjord grillgrill som husägare kan ha i närheten på sitt trädäck. Att flytta alla dessa prylar från en del av din uteplats till en annan utan att lyfta dem kan repa ytan.


Ta bort repor från komposittrall


Om du märker repor på ditt komposittralls golv, kommer du att vilja skjuta bort dem. Det finns många strategier som ägare kan använda för att mildra resultatet av repor på sin uteplats. Ett sätt är att fylla skåror och repor på ditt trädäck med ett epoxibaserat spackel. Se till att du ber tillverkaren av din kompositpall för underhåll och lös att förstå vilken form av epoxifyllmedel du kan använda på ditt trädäck.


Det andra sättet att få bort repor från ditt skyddsfria kompositträdäck är att använda uppvärmningstekniken, som fungerar genom att matcha de repade och icke repade elementen. Observera att dessa metoder för att skjuta bort repor nu inte helt tar bort reporna. För att absolut ta bort repor, borde ägare uppdatera de repade forumen med nya.

Slutsats

Hur får jag bort repor från komposittrall? För att få märken från toppen av din skyddsfria komposittrall kan du använda ett fyllmedel eller värmeteknik för att täcka repan. Den tillfredsställande lösningen för att ta bort repor är att byta ut kompositforum.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page