top of page
Sök
  • Skribentens bildinternet cafe

Hur blir jag av med mögel från komposittrall?


Har du satt upp en komposittrall och märkt att mörka fläckar sprider sig på golvet? Dessa mörka fläckar kan vara slutresultatet av mögel som utvecklas i din komposittrall. Det är korrekt att ingenjörer gjorde träkompositpallar robusta och rejäla, men mögel kan då och då utvecklas vid golvet. Underlåtenhet att behålla en underhållsfri komposittrall kan motivera mögelbom, och uppsättning av vintage, oskyddad komposittrall kan också orsaka mögelbom på golvet. Om du säger mögel som trivs på din komposittrallskiva, finns det åtgärder du kan vidta för att bli av med den. Så, hur tar jag bort mögel från komposittrall?

Komposittråll och mögeltillväxt


Nyligen har ingenjörer gjort komposittrall för att motstå mögel och alger. De gör detta genom att belägga komposittrall brädorna med ytterligare ett lager plast. Plastbyråkratin ett defensivt skal vid ytan av komposittrall, som förhindrar att fukt och svamp kommer in i forumen. Innan den mer moderna teknologin komposittrall utvecklades fanns antikgenerationens trädäck. Denna form av trädäck har inget plastskydd, och fukt och mögel når dess träelement.

Vintagegenerationens underhållslösa trädäck i komposit och prisvärda kompositdäck är känsligt för mögel. När sporer av svampen som orsakar mögelbom når markytan förstör det på en gång trädelen av trädäcket. Om du kopplade upp det gamla erans skyddslösa trädäcket, är det en stor risk att mögel förstör det. En annan komponent som kan orsaka mögelbom på komposittrall håller den inte. Varje produktionsmaterial behöver renoveras, och det behöver också en komposittrall.


Om du sätter in en renoveringslös komposittrall exteriör kommer den att avslöja det för klimat och vind inne i luften. När svampar är tillgängliga i kontakt med naturliga ämnen som löv eller kvistar för ditt trädäck, kommer de att förfalla. Husägare som nu inte gör bort löv, måltider och kvistar från sitt trädäcksgolv måste organiseras för mögelväxt. Mögel kommer sedan att förstöra ditt trädäck och orsaka extrema strukturella skador på det.


Ta bort mögel från trädäck


Förebyggande åtgärder mot mögel

Det finns flera sätt som ägare kan spara mögelökning på komposittrall. Ett sätt är att installera den nuvarande eller mer moderna teknologin sammansatta pallforum. Det andra sättet är att jämna ut ytan på ditt underhållslösa kompositvirke ofta.

Installera den mer moderna generationens komposittrall


Den nyare eran av komposittrall ändrades till avancerad för att lösa problemet med vintage trädäck. Denna typ av uteplats har ett defensivt skal tillverkat av en tjock plastbeläggning som förhindrar fukt och svamp från att frodas i ditt trädäck. Fukt orsakar en fuktig omständighet i ditt trädäcksgolv om det infiltrerar brädorna. Och medan toppen av ditt kompositrenoverade trädäck är fuktigt, växer mögel utan problem på ytan. En nyare era av underhållslöst trädäck i kompositmaterial blir nu inte fuktigt när vatten spills på golvet. Fukt kommer nu inte att infiltrera brädorna. Så risken att det blir fuktigt och skapar rätt situationer för mögel är liten.


Rengör komposittrall ofta


När husägare ofta vägrar att släta till sitt kompositvirke-lösa däck, försvinner de med benägenhet att ruttna och mögel. Att lämna sådana saker som droppar, löv och kvistar på din komposittrall är en hemsk praxis. För att rädda mögel från att förstöra din komposittrall måste du sopa löv och matspillning från toppen. Om vatten läcker ut på din kåpa av trä-plast, rengör den genast.


Ta bort mögel från komposittrall


Om du, efter att du har lagt in ditt underhållslösa kompositträdäck, upptäcker att mögel utvecklas på golvet, tveka nu inte att kasta av det. Mögel kan, om det lämnas okontrollerat, krossa det sammansatta trägolvet. Du kan använda tvålvatten och en kvast för att göra dig av med mögel genom att skrubba området. Eller så kan du använda vinäger för att ta bort mögel från din trädäcksyta. Observera att du inte längre behöver använda blekmedel för att underlätta ditt renoveringsfria trädäck i komposit, eftersom det kan skjuta upp färgen. Använd rätt rengöringstvål som din trädäckstillverkare rekommenderar att du använder för att rengöra ditt trädäck.

Du måste förskölja plastkomposittrall med din slang för att eliminera mögel innan du skrubbar. Därefter kan du blanda två delar vinäger med en del av vattnet i en hink. Häll sedan vinägerlösningen på formen och strö bakpulver i närheten. Använd sedan din borste för att ta bort mögel från golvet på komposittrall. Efter att ha gjutit av formen ur ditt kompositgolv, skölj trämarken noggrant.

Slutsats

Hur blir jag av med mögel från ytan på en komposittrall? Förbered en ättika svar och häll det i mögel. Skrubba sedan din komposittrall med en borste tills du absolut har tagit bort mögel från den.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page