top of page
Sök
  • Skribentens bildinternet cafe

Hur blir jag av med fläckar från komposittrall?



Komposittrall ytstruktur är attraktiv. Det råder ingen tvekan om det. Men den översta golvformen på underhållsfria träkompositdäck kan bli mycket mindre attraktiv på grund av fläckar. Fläckar som inkluderar matolja, motorolja, fett, färgspill, våt lera och trädsaft kräver omedelbar uppmärksamhet vid den sammansatta träslipytan. För att bevara det fantastiska utseendet på komposittäcket måste husägare vidta åtgärder för att rengöra sin uteplats årligen. Men efter att de upptäcker fläckar på trädäcket måste ägarna börja agera och nu inte se framåt mot den årliga konserveringslängden. Så, hur tar jag bort fläckar från komposittrall?


Olika sammansatta trålfläckar och sättet att göra sig av med dem

Det finns många fläckar på komposittrall som kan förstöra ytans vackra utseende. Fläckar som inkluderar matolja, motorolja, lera, trädsaft och färgspill kan förvränga den vackra ytformen på trä-plastkomposit forum. De flesta ägare har en vald tid på året när de lättar sin uteplats i komposit.

Under den tiden kommer de att utföra en intensiv renovering av sin konserveringslösa komposittrall, tillsammans med att rengöra golvet och analysera reglarna för eventuella skador. Allt damm och fläckar i ditt altangolv med komposittrall kommer att tas bort under konserveringen. Men vad händer medan fläcken slutligen hamnar ovanpå ditt underhållslösa kompositträdäck efter skyddstiden eller medan konserveringen fortsätter att vara en bit bort.

Ett råd till ägare är att lätta på ytan i sin komposittrall omedelbart när de märker fläckar på den. När ägarna slätar ut sitt konserveringsfria trädäck direkt, kommer de att förhindra att fläcken permanent fastnar på bottenvåningen. Så vi har kommit med rekommendationer om de unika fläckarna på komposittralls och hur husägare kan ta bort dem.



Ta bort fläckar från trädäcket

Matoljefläck

Motivet med att sätta i en komposittrall är att ha utomhusaktiviteter på den. En fantastisk fritidssysselsättning utomhus som husägare kan utöva på sitt konserveringsfria trädäck är att grilla med kompisar. Grillning sätt tillagning av kött på grillen tills nötköttet är uppnått. På sättet att tillaga nötköttet kan olja spillas på komposittrall. Observera att träplastkomposittrall är tillräckligt robust för att hålla en grill.

Husägare kan på rätt sätt lägga till en färdiggjord fiskyngelgrill i minst en vrå i sin renoverade komposittrall och använda den för att grilla kött medan de festar med sina föräldrar. När olja rinner ut på golvet av trä-plastkomposit kommer den att stanna på toppen. Lyckligtvis har den nyare tekniken för komposittråll ett skyddande skal som hindrar fläckar som olja från att infiltrera forumen och markera dem helt. Men du fortsätter att behöva bli av med fläckar från din komposittrall.

Även om fläcken inte går djupt in i forumen, kommer det att förvränga det fantastiska utseendet på trädäcket. Husägare kommer att behöva värmevatten, rengöringstvål och en skonsam borste för att få bort spillolja från sitt kompositträdäck. Blanda det varma vattnet med tvålen och följ svaret på matoljan. Sedan, med mindre kraft, bör du skrubba din komposityta tills oljan är borta. Använd sedan din vattenslang för att skölja av din komposittrall.


Motorolja och färgspill


Förutom matolja är andra fläckar som kan påverka komposittrall motorolja och färgspill. Medan den föregående är en aning mindre komplicerad att bli av med, är den senare svår att eliminera om den lämnas utan uppsikt. Om du av misstag spiller motorolja på ditt kompositgolv, förbered en kombination av varmt tvålvatten. Eftersom motoroljan inte kommer in i komposittrall forumen är skurning mindre svår än trä. Häll den varma vattenlösningen på motoroljefläcken och skrubba din komposittrall.

Gör ett försök och skrubba trä-plastkomposittrall tills du har tagit bort motoroljefläcken. Att ta bort fett från toppen av din underhållslösa komposittrall är precis som motorolja. Om färg spills på ditt renoveringsfria kompositträdäck när du renoverar en del av din byggnad, släta till det omedelbart med ett tyg. Det kommer ändå att finnas några färglinjer på din renoveringslösa komposittrall. För att helt ta bort färgen, skrubba toppen av din trä-plastkomposit med tvålvatten och din borste och se till att du skrubbar bort all färgfilm som finns på trädäckets golv.

Slutsats

Hur tar jag bort fläckar från komposittrall? Du måste förbereda en varm tvålvattenlösning och häll den på fläcken. Efter det bör du skrubba bort fläcken från din komposittrall.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page